استاد حوزه علمیه قم تأکید کرد: ما به عنوان مسلمان باید برادری و اخوت بین خود را گسترش دهیم و دست یاری و کمک به سوی یکدیگر دراز کنیم و به گفته امام علی(ع) دشمن ظالم و یار و کمک کار مظلوم باشیم.
مدیرکل اموربانوان وخانواده استانداری کرمان تصریح کرد: محور وحدت، همدلی و همراهی، پیروی از پیامبر(ص) و اهل بیت پیامبر علیهم السلام است؛ لذا پناه بردن به قرآن و اهل بیت پیامبر(ص) است که ما را از گمراهی نجات می دهد و بین مسلمانان ایجاد وحدت می کند.
استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: اگر همه علمای اسلام به وظایفی که برعهده شان بود، عمل میکردند، وضعیت جامعه اسلامی به این شکل نبود؛ آنان باید ظلم بزرگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را فریاد بزنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امروز الحمدلله وجدان بشری بیدار شده و همه می دانند که این رژیم بویی از انسانیت نبرده و غیر از درندگی و خون آشامی چیزی نمی داند.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی گفت: امت اسلامی باید در سایه اهمیت به ارزشهای مشترک، وحدت مورد نظر را به دست بیاورند تا مردم فلسطینی که تحت ستم رژیم صهیونیستی هستند نیز از این وضعیت نجات پیدا کنند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری ضمن تشریح خباثتهای رژیم صهیونیستی گفت: سر حد جنایتهای رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگر غزه است. این رژیم غاصب، کشتاری را به راه انداخته که در تاریخ نمونه آن را مشاهده نکرده ایم.
امام جمعه آق قلا تصریح کرد: در دین اسلام برتری بر اساس تقواست و هیچ فرقی میان مسلمانان وجود ندارد، مگر آنانی که تقوایشان بیشتر باشد. وحدت، مسلمانان را به درجات عالی میرساند؛ حال آنکه تفرقه انسان را به اضمحلال و پستی میکشاند.
رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم تصریح کرد: رسالت اولیه انبیاء الهی، ایجاد وحدت بین مسلمانان و تشکیل زندگی بر اساس صلح و آرامش است، قرآن مجید میفرماید که صلح بهترین ارمغان برای بشر است.
استاد حوزه علمیه قم، بیان کرد: مسئله اتحاد علمای اسلام با محوریت فلسطین مسئله روز و بسیار مهم است؛ مسئله فلسطین و غزه امروز مسئله اول دنیای اسلام است، مهمترین موضوع بلکه در دنیای انسانیت قابل طرح است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: با توجه به اتفاقات فلسطین و غزه و شهادت بیش از 40 هزار کودک و زن و پیر و جوان به دست جنایتکاران صهیونیستی، ملاحظه می کنیم که مسلمانان و حتی غیر مسلمانان نسبت به این مسئله حساسیت نشان داده و به خیابان ها آمدند. نقطه مشترکی که مسلمانان و غیرمسلمانان را به میدان آورده مفهوم کرامت انسانی است.
فعال حوزه رسانه هندوستان اظهار داشت: اندیشه های والای امام (ره) همواره براساس محور وحدت و اتحاد بوده است و ایشان توانستند اندیشه تقریب را مجددا احیا کنند. امروز میبینیم که بسیاری از کشورهای اسلامی در پی حمایت از فلسطین به یکدیگر نزدیک شده اند و اساس استقلال و هویت اسلامی در سرزمین های اسلامی به صورت چشمگیری رشد پیدا کرده است.
سباوون، رهبر حزب متحد اسلامی افغانستان، تصریح کرد: عملکرد پیروان مذاهب، زمینه مداخلات شیطان و کفار و صهیونیستها را فراهم میکند، باید وحدت را ایجاد کرد، سپس آن را عملی نمود.
حسنا لتانگ از مردم جهان خواست در برابر ظلمی که به مردم فلسطین می شود، سکوت اختیار نکنند؛ چرا که سکوت ما در برابر این رژیم مانند جنایت این رژیم، ظلم در حق مردم فلسطین است.
نویسنده لبنانی گفت:امروز وظیفه ما مسلمانان است که در مقابل ظلم و سرکشی اسرائیل بایستیم و در مورد واقعیت مسئله فلسطین و واقعیت ظلم و ستم رژیم صهیونیستی و نژاد پرستی آن آگاهیسازی کنیم.
امام دربار موهره شریف پاکستان با تأکید بر اینکه امروز مسلمانان باید به یکدیگر یاری رسانند، گفت: در هر جای جهان ظلمی علیه مسلمانان صورت میگیرد، ما باید برای حمایت از آنان به میدان بیاییم و به یکدیگر کمک کنیم.
بانوی اندیشمند اندونزیایی با تأکید بر اهمیت آگاهیبخشی میان مذاهب اسلامی، خاطرنشان کرد: حفظ هماهنگی و وحدت نه تنها بین پیروان یک مذهب بلکه در تعامل با سایر مذاهب و جوامعی که به دیگر آموزههای دینی پایبند هستند، اهمیت دارد.